Banner WS+A 2017.png
 
 
 
 
 

WS+A är en årlig mötesplats som syftar till att stödja, stärka och uppmuntra kvinnors deltagande i idrott och äventyrssport.

 

WS+A ÄR EN FESTIVAL FÖR:

KVINNOR, FLICKOR OCH ENTUSIASTER  Vi engagerar och hyllar kvinnor och tjejer i idrott och äventyrssport. Vi bjuder in till en plats för alla att inspireras, oavsett om du är kvinna eller man.

KVINNOR, FLICKOR OCH ENTUSIASTER

Vi engagerar och hyllar kvinnor och tjejer i idrott och äventyrssport. Vi bjuder in till en plats för alla att inspireras, oavsett om du är kvinna eller man.

IDROTTARE, BESLUTSFATTARE OCH PÅVERKARE  Vår mötesplats bjuder in till att hitta lösningar, forma partnerskap och nytänkande. Ett nätverk där alla typer av idrottare och äventyrsintresserade kan mötas och utbyta kunskap.

IDROTTARE, BESLUTSFATTARE OCH PÅVERKARE

Vår mötesplats bjuder in till att hitta lösningar, forma partnerskap och nytänkande. Ett nätverk där alla typer av idrottare och äventyrsintresserade kan mötas och utbyta kunskap.

VARUMÄRKEN INOM IDROTT OCH ÄVENTYRSPORT  Vi bjuder in varumärken och företag som aktivt satsar på kvinnor inom idrott och äventyrssport. Vi erbjuder en möjlighet att möta och interagera med deras kunder och vara en självklar del i utvecklingen av framtidens idrott och äventyrssport.

VARUMÄRKEN INOM IDROTT OCH ÄVENTYRSPORT

Vi bjuder in varumärken och företag som aktivt satsar på kvinnor inom idrott och äventyrssport. Vi erbjuder en möjlighet att möta och interagera med deras kunder och vara en självklar del i utvecklingen av framtidens idrott och äventyrssport.

red bg.jpg

upplev ws+a 2016

LINE UP 2017

 
MARIA OLOFSSON  Nike Master trainer & affärscoach

MARIA OLOFSSON
Nike Master trainer & affärscoach

HANNE LILJEHOLM  Svenska Skolidrottsförbundet

HANNE LILJEHOLM
Svenska Skolidrottsförbundet

MARTIN CARLSSON WALL Handelshögskolan & SAFWIS

MARTIN CARLSSON WALL
Handelshögskolan & SAFWIS

ANGELICA BRAGE Styrkelyftare & Äventyrare

ANGELICA BRAGE
Styrkelyftare & Äventyrare

ISAK KENSHIN AURAN Linsköping Kommun

ISAK KENSHIN AURAN
Linsköping Kommun

SOFIA B. KARLSSON S ociolog & genusvetare

SOFIA B. KARLSSON
S
ociolog & genusvetare

SCOTT COLE Åre Extreme Challenge

SCOTT COLE
Åre Extreme Challenge

HEATHER CAMERON Boxgirls International

HEATHER CAMERON
Boxgirls International

ANNICA LUNDSTRÖM Svensk Golfförbundet

ANNICA LUNDSTRÖM
Svensk Golfförbundet

SHANGA AZIZ & ROGERIO SILVA   Locker Room Talk

SHANGA AZIZ & ROGERIO SILVA  
Locker Room Talk

MARIA DANIELSSON Designer & Entreprenör

MARIA DANIELSSON
Designer & Entreprenör

YAMINA ENEDAHL Fridykare & mental tränare

YAMINA ENEDAHL
Fridykare & mental tränare

 
red bg.jpg

Biljetter

TORSDAG
28 SEPTEMBER

Fantastisk tre rätters välkomstmiddag,
mingel och trevlig middags underhållning

600 kronor / person

FREDAG
29 SEPTEMBER

WS+A Festival med aktiviteter, föreläsningar och mingel
(lunch, fika och kaffe ingår)

650 kr / person

Program

På torsdagen den 28 september öppnar vi årets upplaga av WS+A och hälsar er alla varmt välkomna till vår stora välkomstmiddag. Vi spenderar kvällen tillsammans med vänner från förra året och får möjlighet att träffa nya, äter en fantastisk tre rätters supé med utsikt över umeälven och njuter av trevlig middagsunderhållning. Tillsammans sätter vi tonen för den följande dag laddade med inspiration, kunskap, förändring och gemenskap.  

WS+A - Program 3.png

Klockan 08.00 på fredag kickar vi igång festivalen och avrundar kring 18.00. Förutom ett fullspäckat schema med aktiviteter och olika tävlingsmöjligheter inkluderar din festivalbiljett både lunch, kaffe och snacks under hela dagen. Allt du behöver för att hålla energinivån på topp. Vi anordnar även ett avslappnat mingel under kvällen där du får en chans att hänga med alla nya bekantskaper och bygga nätverk tillsammans. Inom kort kommer mer information om vilka deltagare och spännande programpunkter som du kan se fram emot under dagen!

Välkomna till WS+A 2017! 

 
U&ME_Fasad_Natt-(1).png
 

UMEÅ

 
Norra Sveriges huvudstad, Umeå, erbjuder en fantastisk mötesplats för WS+A. Universitetsstaden har en lång historia om att vara visionärer och alltid med ett stort idrottfokus. Umeå är staden med ett av Sveriges ledande universitet inom idrottsforskning och idrottsutbildning. Vår samlingsplats för W S+A festivalen är Väven, en ny facilitet som erbjuder en kulturell mötesplats där människor och upplevelserna alltid vävs samman.
 
För dig som reser som gäst till Umeå och deltar under festivalen rekommenderar vi att du bokar logi på U&Me. Detta är ett nytänkande självservicehotell som är beläget i samma byggnad som festivalen. Hotellet U&Me erbjuder rum av varierad karaktär och budget. Kontakta oss innan din bokning så erbjuder vi en personlig rabattkod för bokning av rum. 
 

TEAM

WS+A är skapad av engagerade människor för engagerade människor. Vårt mål är att skapa förändring i samhället. Festivalen organiseras och drivs av Girls in Sport, en stiftelse som arbetar praktiskt för att förbättra flickors och kvinnors möjligheter att delta i sportsammanhang på alla nivåer. Allt överskott från festivalen kommer går till att säkerställa att WS+A är tillbaka större och bättre år 2018. Om du har några frågor eller helt enkelt vill prata med oss om festivalen skicka ett mail till hej@womeninsportandadventure.se

LUCY RIST Grundare

LUCY RIST
Grundare

JENNY LIDQVIST Grundare

JENNY LIDQVIST
Grundare

THIJS KEESENBERG    Designer

THIJS KEESENBERG 
Designer

KOMET KOMMUNIKATION    Kommunikation

KOMET KOMMUNIKATION 
Kommunikation

 

SOJA FILM, Animation   I   KRUTIKA HARALE, Designer  

 

red bg.jpg
 

Huvudsponsors

Sponsors

Sara Kaufmann
Sara Dominga
Umeå kommun.png
Linda Nelson
Robert Jones
Robert Jenkins